Priser på markiser

Har letat som en galning efter någon hemsida där dom redovisar för markiser stockholm pris. Jag har nämligen varit på jakt efter snygga markiser länge, att det finns hemsidor som säljer markiser är väl inget nytt under solen, dock måste jag säga att dom missat hela poängen med själva presentationen.

Alla hemsidor visar färgglada och snygga markiser och bra är väl det, men var tusan presenterar dom priserna? Dom bokstavligen lyser med sin frånvaro och det är ju aldrig roligt! Jag tror kanske att priserna på markiser skrämmer bort e handlaren varpå det är bättre att försöka locka in dom i butiken. Om sanningen skall fram så hittar man knappt en enda sökning på Google efter ett företag som riktat in sig på att sälja markiser direkt på nätet, majoriteten av Stockholms företagen väljer faktiskt att inte sälja något alls på nätet utan i stället ska man ta sig till bolagens showroom där det ska stå en sliskig säljare och förespråka för varför just DU ska köpa dessa markiser.

Nu kanske ni tycker jag låter bitter, men det är jag faktiskt också! Det är få saker som gör en så förbannad som när företagen inte ser till kundernas bästa utan endast ska profitera på dom! Sådant märks och det gör mig ursinning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *