Bygghandel med lager och butik

Vi finns med butik och lager i ett industriområde. I butiken finner Du ett fullsortiment av kvalitetsvaror från kända leverantörer avseende verktyg, färg och andra byggvaror. I utställningen får Du tips för Ditt kök, bastu och annat inredningsarbete.

Personalen, med bred och långvarig branscherfarenhet, finns alltid redo med tips och svar på dina frågor. Besök oss, ring eller e-posta

Vår bygghandel levererar byggmaterial till ett stort antal byggnadsföretag och ett stort antal hemmasnickare besöker oss också. Vår anläggning når man lätt och vi kan enkelt plocka fram de byggvaror du behöver med hjälp av de elevatorer vi har i vårt lager. Här har Du möjlighet till stor och god överblick över sortiment och varianter i öppen miljö, innan Du bestämmer Dig.

Vår personal finns alltid tillgänglig för frågor och ger Dig service. Du kan ringa eller e-posta till företaget eller besöka oss. Adresser finner Du på hemsidan.

Under rubriken ”Sortiment” finner Du en stor del av våra produkter och länkar till leverantörernas webbsidor, där Du också får många tips och idéer till Ditt jobb och listning på produkt- och systemlösningar, som marknaden erbjuder.

Hos oss finner Du också virke, trall, tryckt virke, skärmar och staket, tryckimpregnerade byggstockar och övriga bygghandelsvaror i stor sortering.

Välkommen till Vår Bygghandel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *