Sexiga underkläder – Björn Borg-kalsonger

Det är nog ingen som har missat att det ofta sticker upp en liten kant av kalsongen på karlar där det står Björn Borg. Att det är så många män som använder just Björn Borg-kalsonger är ingen tillfällighet.

Sedan år 1982 har Björn Borg fått stor uppmärksamhet för sina kollektioner. Han skapade kläder som var helt nytänkande och marknadsföringen var utöver det vanliga. Björn Borgs produkter är av den lite mer sportiga typen och Sverige och Holland är de två länderna som säljer dem mest.

Björn Borg fokuserar framför allt på att tillverka underkläder av bästa kvalitet för både män och kvinnor. Det som gör Björn Borgs kalsonger så otroligt populära är de lekfulla färgkombinationerna, hållbarheten och alla de olika modellerna man har möjlighet att välja mellan.

De populära Björn Borg-kalsongerna finns att köpa i många utvalda butiker. En butik som bland annat har Björn Borg i sin kalsongkollektion är snyggunder.se. De säljer även många andra populära kalsongmärken som  Boss, Lionsdale, Ricardo och Pierre Cardin. De säljer även kalsonger från den kända hockeyspelaren Börje Salmings kollektion Salming. De säljer kalsonger både styckvis och i större pack, vilket är bra om man vill ha fler än en av modellen man gillar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *