Min önskelista till tomten

Nu är det snart jul, faderallan lej! Ok, kanske inte snart, sommaren ska ju genomlidas först, men sedan är det dags. Prisa gudarna! Jag har redan nu börjat skriva min önskelista till Jultomten. För att inte vara för egoistisk har jag också redan börjat köpa julklappar till min familj. Lustigt nog provade jag på ett snabblån för att få ihop till riktigt många julklappar. Eftersom min hustru också fyller år på julafton så gäller det att ladda ordentligt för att uppfylla alla förväntningar som byggs upp vid ett sådant dubbelfirande. Första besöket var på stan där jag fick tag i lite kläder, smycken och allehanda lullull, sedan efter ett välkommet tillskott i börsen från snabblånet gick jag vidare till väskbutikerna. Nu har jag nog allt för att göra julafton till en lyckad dag, åtminstone på det materiella planet… Varför har jag inte gjort så här tidigare? Det gick jättesmidigt, nog för att jag fick ta ett litet snabblån men utöver det behöver jag i fortsättningen inte känna den där omtalade julstressen som kommer för de flesta framåt november. Jag är nu lugn och kan på allvar njuta av de kommande festligheterna och sakta sörpla i mig den ljuva nektarn från mitt välplanerade förberedelsearbete.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *