Hårborttagningskrämer

Om du är trött på att raka dig och vill slippa en vass stubbig känsla och stickig utväxt är ett bra val att ta bort hår med hårborttagningskrämer ett av de bästa alternativen. Till skillnad från vaxning eller epilator gör det inte ont och resultatet håller länge.  Huden blir len och helt fri från hår. Återväxten blir mjuk.

Hårborttagningskräm löser upp håret. Speciella ämnen i krämen löser upp hårstrån som den kommer i kontakt med. Det är kanske den bekvämaste metoden för att ta bort hår på, man stryker på krämen på en yta där håret ska väck och väntar till verkningstiden är över. Sedan torkar man bort rester upplösta hår eller skrapar bort dem. Förutom att resultatet ger len och hårfri hy innehåller krämen ofta ämnen som återfuktar och vårdar huden för ett extra fint resultat. Det mellan en till tre veckor innan hårstrån blir synliga igen.

Det finns saker du bör tänka på med hårborttagningskrämer. De är utformade för att vara milda mot huden men de innehåller kemikalier som kan leda till reaktioner för ett fåtal. Det är sällsynt men vissa individer kan uppleva irritation i samband med användning. Under riktigt oturliga omständigheter kan allergiska reaktioner eller överkänslighet utlösas. Det lätt att undvika problem, testa krämen på ett mindre område första för att se hur väl du tål krämen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *