Håll tjuven ute med en säker dörr

Tyvärr sker det många inbrott i våra hem och vem som helst kan känna sig kränkt efter att någon eller några har rumsterat om i huset eller lägenheten. I de flesta fall vad gäller lägenhetsinbrott så tar man sig in genom lägenhetsdörren. Det är bara fråga om sekunder innan man har forcerat en dörr av äldre modell.

Som tur är så finns det idag betydligt säkrare och dessutom snyggare säkerhetsdörrar som bland annat många bostadsrättsföreningar och även privatpersoner har valt att installera säkra säkerhetsdörrar från  Torterolo & Re  med en stomme av stål och som är klädd med äkta trä.

Det är ju inte bara säkerhetsaspekten som man ska beakta utan även egenskaper som bra ljudisolering och den termiska egenskapen som innebär att den också är värmeisolerande. För ytterdörrar som utsätts för väder och vind skall man tänka på att dörrbladet skall ha en väderbeständig yta.

För de äldre fastigheterna finns det säkerhetsdörrar som ser precis ut som originalen och smälter in i till exempel sekelskiftesmiljö eller funkishus. Att tänka på är att Torterolo & Re har klass 4 som standard där många andra har det som tillval.

Kvalitet i material, italiensk design till professionell montering av egna installatörer gör att valet av säkerhetsdörr till hemmet blir en smakfråga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *