Konsten att hitta rätt jeans

Att hitta rätt jeans är oftast lättare sagt än gjort. Nästan är det alltid något som känns fel. Om det inte är för trångt i midjan så stramar det åt vid rumpa och lår. Och om man väl skulle hitta ett par passande jeans så vill man ju helst att dem ska vara snygga också.

Om man är på jakt efter jeans i stora storlekar så blir det ännu svårare att hitta trendiga och snygga jeans. Anledningen är att de flesta butiker som erbjuder stora jeans oftast bara har ökat på i midjan och över rumpan och låren vilket resulterar i en ganska dålig passform.

Trots att det är svårt att hitta rätt jeans så är det självklart ingen omöjlighet. Det gäller att ta sig tid och gå igenom utbudet i butikerna där man bor och om man inte är nöjd med utbudet där kan man alltid vända sig till klädbutikerna som finns online. Fördelen med dessa är att de oftast skriver ut mått och har bilder på jeansen vilket gör att man lätt och smidigt kan sitta hemifrån och prova kläderna för att sedan köpa dem som passar en bäst. Det gör att utbudet av jeans ökar markant i jämförelse med de jeans som finns i de lokala butikerna.

Tips på vidare läsning: www.storajeansguiden.se/storlekar/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *